Bultaco Day

cat     |   

Bultaco Day       Contacte       Com arribar
 
 

Bultaco Day


Bultaco Day

Bassella, dissabte 25 de maig de 2019

 

Més de 60 anys han passat ja des que FX.Bultó va fundar una de les fàbriques més mítiques de motocicletes: BULTACO. Des del Museu Moto Bassella, en col·laboració amb el Club Bultaco BSC, volem rendir de nou homenatge a la marca, organitzant un esdeveniment exclusiu per a "bultaquistes".

Serà el mateix escenari que va acollir l'any 2008 la multitudinària festa del 50 aniversari de Bultaco, les espectaculars instal·lacions de baSSella experiences. Situades a la vora del pantà de Rialb, ofereixen el marc ideal per a la pràctica de qualsevol especialitat off road (trial, motocròs, tot terreny i dirt track), així com multitud de carreteres secundàries per a gaudir de rutes per asfalt.

Bultaco Day ofereix en un mateix dia la possibilitat de participar en una o diverses activitats que se celebraran de manera simultània al llarg de tota la jornada. S'habilitaran circuits de motocròs i dirt track, recorreguts de tot terreny, zones de trial i rutes per carretera. La inscripció és per pilot, no per moto, així que amb una mateixa inscripció podràs participar en una o diverses especialitats.

A més, si vols aprofitar el cap de setmana i quedar-te diumenge, amb la inscripció de pilot del Bultaco Day tindràs també accés a tots els circuits del OPEN CLASSIC DAY, que s'organitza dins del marc del Bassella Motoclassic.

 

Bultaco Day

 

Últimas noticias

 
Bassella Trail Camp

Bassella prepara la primera edición del Bultaco Day

 

Una cita ineludible per a tots els bultaquistes, que se celebrarà el dissabte 25 de maig de...

 
 
 
 

Sponsors

 
Bassella Experiences Museu Moto Bassella Bultaco
 
 
Bassella Experiences

Carretera C-14, km. 134
25289 Bassella
(Lleida / Spain)
info@bassella.com

baSSella experiences

Qui som

 

Instal·lacions

 

Història

 

Entorn

 
 
 

News

#bassellaexperiences

 
 
BF Goodrich
Michelin
Día Porsche
Moturisme
 

Newsletter