baSSella experiences
baSSella experiences
baSSella experiences
baSSella experiences
baSSella experiences
baSSella experiences

Més de 25 anys
d'experiències

 

Quan va néixer baSSella experiences jo no tenia ni permís de conduir...

 

Van ser el meu pare Estanis i el meu oncle Toni que, després d'una vida dedicada als esdeveniments del motor, decideixen l'any 1993 tornar al seu poble natal, Bassella, ara desaparegut sota les aigües de l'Embassament de Rialb.

Havent viscut experiències com el Camel Trophy o el París Dakar, organitzat proves com la Baja Aragón o el Mundial de Rallyes, van tenir la iniciativa (en aquell moment una mica avançada al seu temps) de reconvertir la finca agrícola de la família en un centre per a la conducció offroad.

 

 
 

Jo arribo a l'empresa al 2001, després d'haver olorat benzina tota la meva infància i haver competit en tota mena de curses de moto offroad (els cotxes vindrien més endavant).

Una diplomatura en Turisme va ser el requisit mínim que els meus pares em van obligar a complir abans de començar a treballar en aquest lloc en el qual vaig aprendre a conduir bastants anys abans de tenir carnet.

Des de llavors, i durant els últims 20 anys, m'he dedicat en cos i ànima a cuidar i fer créixer aquest projecte al mateix temps que continuava aprenent i convertint-me, pas a pas, en un expert de l’offroad. Vaig trobar el Balanç Perfecte que em permet tenir consciència de la situació en tot moment, movent-me tan prop del límit com sigui necessari.

He viscut les millors experiències de la meva vida fora de l'asfalt. Haver corregut un Dakar amb moto o estar en el podi del rallye Transiberian com a pilot oficial Porsche són somnis fets realitat, que he pogut complir gràcies a la tradició pel motor que ja va arrencar per primera vegada el meu avi Mario.

Aquesta passió, viscuda des de fa 3 generacions, es transmet en cada programa, en cada proposta de baSSella experiences i sobretot quan estem amb tu al camp, sota la pluja o coberts de pols, compartint el que més ens agrada fer: crear experts de l’offroad.

 
 

Pau Soler
Director de baSSella experiences
@pauxole

 
 

baSSella experiences
Carretera C-14, km. 134
25289 Bassella (Lleida / Spain)

info@bassella.com

 
 

Estàs llest per a iniciar el camí que et portarà a convertir-te en un expert de l'offroad?

 

© 2022   baSSella experiences
Avís legal Política de privacitat